VOBAKO biedt schitterend weerwerk op Boeckenberg.Na de 4 – 14 pandoering in de heenmatch trokken de jonge Lichtaartenaars naar het Boeckenbergpark met de ingesteldheid om de Park-panters deze wedstrijd wat meer weerwerk te geven. Tijdens de 1ste minuut openden de panters reeds de score. Deze droge 1 – 0 bleef tot in de 9de minuut op het scorebord staan waarna het op 3 minuten tijd naar 5 – 2 ging. Opnieuw volgde daarna een doelpuntenloze 5 minuten maar vanaf de 17de minuut werd er dan geregeld door beide ploegen gescoord zodat er bij de rust een 10 – 7 stand op het scorebord stond.In het begin van de 2de helft gaat de wedstrijd zowaar gelijk op en wordt er door beide ploegen gescoord scorebord te plaatsen. Vooral de VOBAKO-dames komen, in de korfzone, af en toe verassend en gevaarlijk uit de hoek en maken op die manier enkele knappe korven uit korte kansen van achter de korf. Na 20 minuten in de 2de helft resulteert dit alles in een 3 korven verschil stand van 13 – 10. Vanaf dat ogenblik stellen de panters hun vizier weer wat scherper en beginnen opnieuw vlotter te scoren.Bijgevolg scoort de thuisploeg in de laatste minuten dubbel zoveel als de VOBAKO-ers en zij zetten op die manier een 19 – 13 eindstand op het scorebord. Al bij al waren de Lichtaartse korfballers zeer tevreden dat ze in hun opzet, een nieuwe rammeling van de blauwe panters voorkomen - waren geslaagd.Scoorden voor Vobako: Ellen Aerts 2, Rien Janssens 1, Jolien Meeus 2 (Lotte Michiels 1), Elke Michiels 2, Tim Baeyens 1 (Mathias Bastiaensen 1), Arne Van de Water 1, Koen Van de Water 1, Wim Van de Water 2